Het team

Maurits Ruhl

maurits ruhlMijn naam is Maurits Ruhl, ik ben fysiotherapeut sinds 2011. De afgelopen jaren heb ik gewerkt als fysiotherapeut in Den haag en Voorburg. Daarnaast heb ik 3 jaar als fysiotherapeut gewerkt bij het herenteam van Hellas(handbal Eredivisie) en een seizoen als fysiotherapeut bij HBS(voetbal topklasse). Ik heb veel ervaring met het revalideren van (top)sporters, maar zeker ook met de algemene lichamelijke klachten. Tijdens mijn werkzaamheden in Voorburg heb ik de cursus MTC gevolgd, meer informatie kunt u hierover vinden op deze pagina.
In oktober rond ik de cursus beweeginterventies COPD patiënten af, en zal ik van start gaan met revalidatie/trainings groepjes van COPD patiënten.

 


 

Joey Ruhl

joey ruhlMijn naam is Joey Ruhl, ik ben fysiotherapeut sinds 2012. In de afgelopen jaren heb ik gewerkt als fysiotherapeut in Poeldijk. Ik heb veel ervaring met sporters, maar ook veel ervaring met stress gerelateerde klachten. Tijdens mijn werkzaamheden in Poeldijk heb ik succesvol de cursus Dry Needling afgerond. Meer informatie over Dry Needling kunt u terugvinden op deze pagina.

 

 


 

Dafydd Helmus

joey ruhlMijn naam is Dafydd Helmus, fysiotherapeut sinds februari 2013. Sindsdien ben ik 3 jaar werkzaam geweest als fysiotherapeut in een eerstelijns praktijk in Leiden, waar ik veel te maken heb gekregen met rug- en nekklachten. Verder ben ik sinds 2016 werkzaam als fysiotherapeut bij VV Foreholte (Voorhout), waar ik me vooral bezig houd met de revalidatie van sport gerelateerde blessures en klachten. Tot slot heb ik begin 2017 de medische masterclass “Oncologie Fysiotherapie” succesvol afgerond en wil ik me in de praktijk gaan richting op de behandeling en ondersteuning van patiënten tijdens of na hun oncologische behandeling.

 

 

 

 

 

 

kranten artikel fysioflexx

 

 

 

 


Big register