Vergoeding

Fysioflexx heeft een contract met alle zorgverzekeraars en kan daardoor mits u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie de zorg vergoed leveren.

Aanvullende verzekering

Fysiotherapie en manuele therapie zijn over het algemeen ondergebracht in de aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw polis. Raadpleeg uw verzekeraar of polisvoorwaarden om te weten te komen voor welke vergoeding u in aanmerking komt. Fysiotherapie en manuele therapie vanuit de aanvullende verzekering hebben geen invloed op het betalen van uw verplichte eigen risico.

Fysiotherapie in het basispakket

In bepaalde situaties wordt fysiotherapie vergoed vanuit de basisverzekering. U hoeft de behandelingen dan niet zelf te betalen. De vergoeding is mogelijk wel van invloed op het betalen van uw eigen risico. Dit is van toepassing voor: • kinderen tot 18 jaar; maximaal 18 behandelingen • met ingang van de 21e behandeling na operatie of ziekenhuisopname en bij diverse diverse chronische aandoeningen (de ‘lijst-Borst’).

Advies nodig?

Als u er niet goed achter kunt komen of uw zorgverzekeraar de kosten voor uw behandeling vergoedt, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kijken dan samen met u welke vergoeding u krijgt.