Skip to main content

Fysioflexx
de praktijk

Fysioflexx is een moderne sfeervolle praktijk in het oude hart van Leidschendam. Wij staan voor iedereen (jong en oud) klaar om te helpen en op passende wijze fit en gezond te worden en te blijven! Met onze ruime openingstijden is er altijd wel een moment wanneer u snel bij ons terecht kunt.

Professioneel en Flexibel

Fysioflexx is in 2015 opgericht door de gebroeders Ruhl. Na jarenlang ervaring als fysiotherapeut in loondienst, vonden wij het tijd worden om voor ons zelf te beginnen. ‘Wij wilde graag een eigen praktijk waar je makkelijk binnenstapt, waar je snel en goed geholpen wordt en waar je je meteen op je gemak voelt. En wat is nou een mooiere plek om dat te doen in Leidschendam waar wij allebei zijn opgegroeid!’

Fysioflexx biedt fysiotherapie, oedeem therapie, dry needling en medical taping. Daarnaast zullen wij in de toekomst ook aan de slag gaan met oefengroepen en preventiegroepen. Voor medisch advies bent u natuurlijk altijd van harte welkom!

Locatie

Onze praktijk is gevestigd op het Damplein in Leidschendam en heeft hiermee een centrale ligging. De praktijk is verdeeld over twee verdiepingen, de behandelkamer en de grote oefenzaal bevinden zich op de begane grond. In de kelder hebben wij nog een kleine oefenzaal. De praktijk is rolstoel toegankelijk en er is makkelijk te parkeren voor de deur of in de parkeergarage aan de overkant(gratis + Lift aanwezig!). De praktijk hanteert ruime openingstijden en is ook op Zaterdag geopend!

Behandeling aan huis

Is het niet mogelijk om naar de praktijk te komen, dan komen wij graag naar u toe. Met voldoende ruimte kunnen wij op elke locatie werken aan uw gezondheid. U heeft hiervoor wel een verwijzing van de huisarts of de specialist nodig om dit vergoed te krijgen.

Fysioflexx Leidschendam