Skip to main content

Inloop
spreek­uur

LET OP! I.V.M. De coronamaatregelen is er geen inloopspreekuur!

Gratis inloop­spreekuur bij Fysioflexx!

Fysioflexx wil graag voorkomen dat u onnodig met fysieke pijnklachten en (sport-)blessures doorloopt. In veel gevallen leidt het langer blijven lopen met klachten namelijk niet alleen tot verergering van de klachten, maar ook tot een steeds moeilijker herstel. Daarom kunt u bij ons op afspraak advies vragen aan onze fysiotherapeut tijdens een gratis medisch consult. Snel en adequaat handelen maakt dat u snel weer “fit” bent en hiermee voorkomt u het verergeren van uw lichamelijke klachten. Dit gratis inloopspreekuur is bedoeld voor zowel sporters als niet sporters, jeugd en volwassenen.

Tijdens dit eenmalige gratis medisch consult analyseert de fysiotherapeut uw lichamelijke klacht en geeft vervolgens een deskundig advies over de benodigde maatregelen om deze pijnklacht weg te nemen of te verminderen. Het consult duurt maximaal 15 minuten. Uiteraard kunt u tijdens dit consult ook uw vragen stellen omtrent sporten, bewegen en lichamelijke klachten. Iedereen kan dan vrijblijvend voor vragen en deskundig advies rondom pijnklachten terecht bij de fysiotherapeut. Hierdoor zijn we voor een ieder bereikbaar, zonder direct zorgkosten te maken. Per klachtenperiode is het mogelijk eenmalig gratis advies te vragen tijdens het gratis inloopspreekuur.

Mocht tijdens het gratis medisch consult (gratis spreekuur) vastgesteld worden dat u fysiotherapie nodig heeft om van uw lichamelijke pijnklachten af te komen, dan plant de fysiotherapeut samen met u een eerste echte (en te betalen) fysiotherapeutische afspraak in. U kunt dan binnen 24 uur bij ons terecht, ook zonder verwijzing van uw huisarts! Tijdens deze screening en intake worden de behandeldoelen en een persoonlijk behandelplan vastgesteld. Vervolgens treedt u echt in behandeling bij Fysioflexx. Wij kennen geen wachtlijsten.

Voor de exacte vergoeding uit uw aanvullende zorgverzekering kunt u contact opnemen met Fysioflexx of met uw zorgverzekeraar. Bent u jonger als 18 jaar? dan wordt fysiotherapie wellicht vergoed vanuit uw basis verzekering! Maak snel een afspraak voor het gratis spreekuur!

De inloopspreekuren vinden op de volgende tijden plaats:

  • Maandagmiddag van 12.00 – 13.00 uur
  • Vrijdagmiddag van 12.00 – 13.00 uur
Fysioflexx Leidschendam